Τραγικός ο ΟΦΗ – τον γλύτωσε ο Επασί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένας απελπιστικά κακός ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε με τον βαθμό από τα Γιάννενα χάρις στον Επασί που τον κράτησε όρθιο μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΣ.

Αποστολή στα Γιάννενα: Μανώλης Σαρρής

Απόδοση: Πάνος Κατσαρός

Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με εκπλήξεις, δίνοντας φανέλα βασικού στον Μπαλογιάννη, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντε Γκούζμαν. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Επασί, με τους Πασαλίδη και Βούρο να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά ο Γιαννούλης και δεξιά ο Μαρινάκης, με τους Νέιρα, Γαγέγος και Μπαλιγιάννη στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Φαν Ντάινεν, με τους Λάμπρου (αριστερά) και Ντουρμισάι (δεξιά) να βρίσκονται στα «φτερά».

Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, με τον Λάμπρου να κερδίζει πέναλτι και το Νέιρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Αργεντινός ήταν εύστοχος στο 12’ και έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ, αφιερώνοντας μάλιστα το τέρμα του στους σεισμόπληκτους της Κρήτης, δείχνοντας το νησί στη φανέλα της ομάδας.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία του αγώνα με τον ΟΦΗ να παρουσιάζει μία μέτρια έως κακή εικόνα, με αμυντικά προβλήματα και κακό τρανζίσιον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα στο γκολ του ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος του Γιαννούλη. Ο Μιλιντσεάνου έκανε το 1-1 στο 22’, με το σκορ να μένει έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εμφανίσει σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον ΠΑΣ να πολιορκεί διαρκώς την εστία του. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πέρασε ένα «εφιαλτικό» 25λεπτο με τον ΠΑΣ να χάνει τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει, είτε λόγω ατυχίας, είτε λόγω της πολύ καλής απόδοσης του Επασί, που έσωσε αρκετές φορές τον ΟΦΗ.

Από το 70’ και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και ξεκίνησε να απειλεί, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Ο Λάμπρου και ο Ντουρμισάι απείλησαν τρεις φορές μέσα σε έξι λεπτά, με καλύτερη φάση εκείνη του «Ντούρμι» που δοκίμασε το πόδι του από τα 30 περίπου μέτρα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Το συγκεκριμένο διάστημα του αγώνα ήταν όμως μία μικρή εξαίρεση στην εμφάνιση του ΟΦΗ, που δεν ήταν καθόλου καλός στα Γιάννενα, με τον Επασί ουσιαστικά να τον κρατάει όρθιο και να του δίνει τον βαθμό.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook