Αποστόλης Διαμαντής: Η χρονιά της καθιέρωσης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από μία δύσκολη περίοδο προετοιμασίας, ο στόπερ του ΟΦΗ δείχνει πως έχει βρει τον καλό του εαυτό και ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Αποστόλης Διαμαντής αντιμετώπισε ένα θέμα τραυματισμού στη μέση κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί ο ίδιος, αλλά και να μην αγωνιστεί σε πολλά φιλικά της ομάδας, χάνοντας αρκετές προπονήσεις. Στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του ΟΦΗ όμως, ο Διαμαντής έδειξε πως είναι εκεί και ότι ο Νίκος Νιόπλιας πρέπει να τον υπολογίζει ως βασικό στο κέντρο της άμυνας.

Ο νεαρός διεθνής αμυντικός του ΟΦΗ μπήκε ως αλλαγή στο 51ο λεπτο του αγώνα με τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχει ξεκινήσει βασικός στα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας, με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης στο “Γεντί Κουλέ”, πραγματοιώντας μάλιστα καταπλητικές εμφανίσεις. Ο Διαμαντής στα επίσημα παιχνίδια του ΟΦΗ έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να κερδίσει τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός, απέναντι σε αντιπάλους που έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, και “φώναξε παρών” σε πολλές επικίνδυνες φάσεις, όπου η ομάδα τον χρειάστηκε.

Με τη σεζόν να έχει ξεκινήσει αρκετά καλά για τον ΟΦΗ, ο Διαμαντής είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και σίγουρα εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα καταφέρει να καθιερωθεί και να πάρει… σπίτι του φανέλα βασικού.

Πάνος Κατσαρός

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook