Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Αστέρα Τρίπολης στο “Γεντί Κουλέ”.

Sdna.gr: “No goal… no νίκη για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης που έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο και δεν πέτυχαν τον στόχο τους, να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι αρκέστηκαν στον έναν βαθμό, ο μεν ΟΦΗ προερχόμενος από τις ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ ενώ ο Αστέρας μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ.”

To10.gr: “Μπορεί τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Αστέρας Τρίπολης να ήθελαν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, όμως κανένας από τους δύο δεν τα κατάφερε, καθώς στη μεταξύ τους αναμέτρηση ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ. Έτσι, οι Κρητικοί προερχόμενοι από τις ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ πήραν ακόμη έναν βαθμό, ενώ οι Αρκάδες μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη έφυγαν με τον πόντο από το Ηράκλειο, ενώ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν έχουν βρει δίχτυα.”

Sport24.gr: “Το παιχνίδι είχε ελάχιστα καλά διαστήματα, ακόμα λιγότερες καλές στιγμές και δεδομένα θα ξεχαστεί γρήγορα με τις δύο ομάδες να κρατάνε μόνο τον έναν βαθμό από το ματς. Νιόπλιας και Ράσταβατς έκαναν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των ομάδων του, ειδικά ο κόουτς του Αστέρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα”.

Gazzeta.gr: “Οι μεν προέρχονταν από ένα αδιανόητο comeback τριών γκολ, που τους διατήρησε αήττητους. Οι δε αδίκησαν τους εαυτούς τους βάσει της εικόνας απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίχως να πάρουν τίποτα από το ματς κι έψαχναν εναγωνίως το γκολ, όντας πεπεισμένοι ότι ήταν θέμα αποτελεσματικότητας. Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή Superleague, αλλά το φινάλε «καθρέφτισε» το ακριβώς αντίθετο. Ένα «στεγνό» 0-0, με ελάχιστες καλές στιγμές, δείγμα ότι τόσο το σύνολο του Νίκου Νιόπλια όσο και αυτό του Μίλαν Ράσταβατς «ξεφούσκωσαν» μετά την υπερπροσπάθεια του περασμένο Σαββατοκύριακου και συνέχισαν αγνοώντας τη νίκη (τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΟΦΗ) και στην περίπτωση των Αρκάδων και το γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές”

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ δεν χάνει, ο Αστέρας δεν κερδίζει! Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αγνοεί τη νίκη (και το γκολ) στο ξεκίνημα της Super League.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook