Video | Όταν οι οπαδοί της Ντε Χάαγκ χάρισαν 15.000 κουκλάκια σε παιδιά με καρκίνο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία κίνηση παρόμοια με εκείνη που ετοιμάζει ο ΟΦΗ στο  παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν οι οπαδοί της Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία, δείχνοντας το ήθος τους.

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά εκτός αγωνιστικών χώρων, ζητώντας από τους οπαδούς του να κρατούν λούτρινα αρκουδάκια στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για να τα δωρίσουν σε παιδιά με καρκίνο. Αξίζει να αναφερθεί πως η κίνηση που ετοιμάζει ο ΟΦΗ έχει ξανασυμβεί στην Ολλανδία, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται από Ελληνική ομάδα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό!

Μία αρκετά παρόμοια κίνηση με εκείνη που ετοιμάζει ο ΟΦΗ για αύριο, είδαμε στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ της Φέγενοορτ και της Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία. Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Ντεν Χάαγκ είχαν μαζί τους στο γήπεδο λούτρινα κουκλάκια, τα οποία πέταξαν στην κερκίδα της γηπεδούχου ομάδας, για τα παιδιά που βρισκόντουσαν εκεί, με σκοπό να τα κάνουν χαρούμενα!

«Φέρτε όσα περισσότερα λούτρινα κουκλάκια μπορείτε για να δώσουμε χαρά στα παιδιά» ήταν το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών της Ντεν Χάαγκ, η οποία μπορεί να μην είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, όμως σίγουρα έδειξε την αξία του αθλητισμού και ότι υπάρχει και μία άλλη πλευρά, πέρα από τον φανατισμό και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και ο Μάικ Φαν Ντάινεν συγκέντρωσε 15.000 λούτρινα κουκλάκια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook