ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΦΗ – Από 0-3 γύρισε το ματς σε 3-3 κάνοντας το ματς της χρονιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας ΟΦΗ βγαλμένος από τα όνειρα των φιλάθλων του γύρισε το ματς από 0-3 σε 3-3.

Απόδοση | Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο | Μάνωλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, τον Βούρο δεξιά και τον Κοροβέση αριστερά στα μπακ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πασαλίδη και Διαμαντή. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Γαγέγος, Ντε Γκούζμαν και Νέιρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Καστάνιος. Αριστερά στα «φτερά» της επίθεσης ξεκίνησε ο Λάμπρου και δεξιά ο Καμάου.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ είχε καταφέρει να απορροφήσει την πίεση της ΑΕΚ και προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Στο 15’ ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα «κρύο» γκολ, καθώς ο Αραούχο βρέθηκε με τη μπάλα εκτός περιοχής και άνοιξε το σκορ με σουτ με το αριστερό.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Λάμπρου, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο. Στο 36ο λεπτό ο Λάμπρου μάρκαρε τον Λιβάι Γκαρσία, ο παίκτης της ΑΕΚ τον χτύπησε και δημιούργησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με πολλούς παίκτες να έρχονται κοντά. Ο Λιβάι Γκαρσία δέχθηκε κόκκινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες, δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΟΦΗ.

Ο Λάμπρου έχασε μία μοναδική ευκαιρία στο 41’ να κάνει το 1-1, καθώς κρέμασε πολύ όμορφα τον Στάνκοβιτς, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Παρότι ο ΟΦΗ είχε μόλις αποκτήσει ψυχολογία και μπορούσε να πιέσει κι άλλο για την ισοφάριση, δέχθηκε το 2-0 κόντρα στη ροή του ματς με τον Τσούμπερ να εκμεταλλεύεται λάθος αντίδραση της άμυνας του ΟΦΗ και ενώ η ομάδα είχε την μπάλα στην κατοχή της.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε αρκετά δραστήρια στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθώντας να βρει το τέρμα που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι. Λίγα λεπτά αργότερα όμως και πιο συγκεκριμένα στο 65’ η άμυνα της ομάδας έκανε ακόμα ένα «δώρο» στην ΑΕΚ και ο Ανσαριφάρντ χωρίς να μαρκάρεται από κάποιον παίκτη του ΟΦΗ και να κάνει το 3-0. Ο Νέιρα μείωσε σε 3-1 στο 79’ με μία όμορφη κεφαλιά «ψαράκι», ενώ ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 3-2 με ένα πανέμορφο σουτ στο 84’ και έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον στο ματς, με αρκετά λεπτά να απομένουν. Η ανατροπή της χρονιάς ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βούρο να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook