Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κάρολ στον Ολυμπιακό η Δ.Ε της ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την παραχώρηση του Ρόι Κάρολ ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ. Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου:

Tον λόγο πήρε πρώτος ο Βαγγέλης Αποστολάκης ο οποίος είπε τα εξής:

“Ο στόχος μας είναι η αδειοδότηση. Είμαστε σε δύο άξονες και ξέρουμε τις δυσκολίες. Έχουμε ολοκληρώσει την μεταβίβαση των μετοχών το 2009 και νόμιμα κάναμε μια αύξηση, Στο κομμάτι του παθητικού κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στο άνοιγμα που υπάρχει. Βρήκαμε κάποιες πόρτες κλειστές και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ρυθμιστεί. Κάποιες πόρτες που ήταν κλειστέ με τις προσπάθειες που γίνονται έχει ανοίξει. Η προηγούμενη διοίκηση έκανε μεγάλο αγώνα έβγαλε την ομάδα στην S.L. Eμείς ανταποκριθήκαμε μετά την παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης. Στην ΑΜΚ κάνουμε συντονισμένες κινήσεις και θα σας μιλήσει για αυτά ο κος Κουμαντάκης και ο κος Στεφανουδάκης. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως καταθέτουμε κάθε προσπάθεια να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας αφού έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το σωματείο. Δεν είναι υπόθεση 10 ατόμων αλλά όλων. Οι επιχειρήσεις και ο κόσμος σε αυτό το δύσκολο καιρό πρέπει να ανταποκριθούν Θα ήθελα να σταθώ και στο θέμα Κάρολ. Την μέρα που έγινε η πρόταση ο πρόεδρος βρισκόταν στην Αθήνα για θέματα της S.L. και μας ενημέρωσε. Αποφασίσαμε πως αν ερθει η ρήτρα για τον Κάρολ ομόφωνα να δώσουμε τον παίκτη. Τα οικονομικά οφέλη από αυτή την μεταγραφή ανέρχονται στις 330.χιλ ευρώ”

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Κουμαντάκης ο οποίος τόνισε:

 “Δεν είμαστε σωτήρες. Είναι δύσκολες οι στιγμές και για τον ΟΦΗ και για την κοινωνία. Πρέπει να δούμε πως θα μπορέσεουμε να ξεφύγουμε. Πρέπει να συμβεί ένα ηλεκτροσόκ.Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε στην προσπάθεια για την σωτηρία του ΟΦΗ.Ζητάμε την βοήθεια των επιχειρηματιών. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και ζητάμε την βοήθεια όλων. Είμαστε μια διοίκηση έκτακτης ανάγκης και όσοι αγαπουν τον ΟΦΗ πρέπει να είναι δίπλα μας. Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια. Ο Καρολ ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Επρεπε να διαφιλαξουμε το κύρος της ομάδας. Το διαχειριστήκαμε σωστά. Είχαμε κάποια δεδομένα που δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε.”.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Γιώργος Στεφανουδάκης ο οποίος και είπε: “Koινό μας συναίσθημα ο ΟΦΗ. Η διοίκηση έχει μεγάλα οικονομικά βάρη και ευθύνες. Ο Κάρολ είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Εβαλε ρήτρα με μπάι-άουτ 300 χιλ. ευρώ. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα χρήματα. Με το μπάι-άουτ φεύγει ο παίκτης. Υπάρχει η πρόταση του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει άλλη.Στον Ολυμπιακό υπήρχαν υποχρεώσεις απο τον ΟΦΗ. Υπάρχουν δικές μας οδειλές προς τον παίκτη 65 χιλιάδες ευρώ. Συνολικά η μεταγραφή φτάνει στις 330 χιλ. ευρώ. Πρέπει να βοηθηθούμε οικονομικά στην φάση αυτή. Με την απόφασυ αυτή τιμούμε τον παίκτη, ο οποίος μας τίμησε επίσης”.

 Τα μέλη της Δ.Ε. δέχθηκαν ερωτήσεις στην συνέχεια στις οποίες δόθηκαν και οι εξής απαντήσεις:

Για το αν θα υπάρξει αντικατάστατης του Ρόι Κάρολ…

“Για το θέμα  του αντικαταστάτη του Ρόι Κάρολ, θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία. Ο Βεζυρίδης έχει δείξει ότι είναι ετοιμοπόλεμος και θα τον εμπιστευτούμε” είπε ο Γ. Βεζυρίδης. “Θέλουμε να προωθήσουμε και κάποια παιδιά απο τις ακαδημίες” είπε ο κ. Κουμαντάκης.

Για το τι άλλαξε και η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση του Ρόι Κάρολ, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις αλλά και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μπουλούτ…

“Ήταν δύσκολη περίπτωση με πολλές παραμέτρους. Εγινε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Για το θέμα Μπουλούτ, έγινε γνωστό ότι δεν υπολογίζεται απο την τεχνική ηγεσία. Γίνεται διαπραγμάτευση να λυθεί η συνεργασία μαζί του. Κοιτάζει το συμφέρον του ο παίκτης και εμείς τα δικά μας. Προσπαθούμε να το επιλύσουμε” τόνισε ο κ. Κουμαντάκης.

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τονίστηκε ότι “ήδη γίνονται επαφές με επιχειρήσεις, όπως με την εταιρεία Χαλκιαδάκης. Αναζητούμε χορηγό για την φανέλα της ομάδας. Ακόμη να βρούμε και ένα χορηγό για το όνομα του ΟΦΗ. Τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης είναι μπροστάρης στην προσπάθεια μετοχών. Θα διατεθουν και πάλι μετοχές απο τα Σούπερ Μάρκετ της εταιρείας”.

Για την πορεία της ομάδας ο κ. Αποστολάκης είπε ότι “αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Στόχος μας είναι όμως και η εξυγίανση της ομάδας”. “Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε αν μας βοηθήσει η κοινωνία, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το χρέος του ΟΦΗ σε ένα βάθος τριών ετών” είπε ο κ. Κουμαντάκης. “Η υπομονή και η επιμονή των παικτών, οι χαρακτήρες τους μαζί με την διοίκηση έχουν φέρει την ομάδα 7η στην βαθμολογία και στους “8” του Κυπέλλου. Προσπαθούμε να συντηρούμε αυτό που έχουμε πετύχει” τόνισε ο κ. Στεφανουδάκης. “Μόνο το οικονομικό μας λείπει. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να λύσουμε το πρόβλημα”.

Δείτε πως μετέδωσε live το Gentikoule την συνέντευξη τύπου της Δ.Ε.
Δείτε πως μετέδωσε live την συνέντευξη τύπου το Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook