Τα μπακ του ΟΦΗ θα παίξουν κομβικό ρόλο την Κυριακή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την ΑΕΚ να έχει μία “υπεροπλία” στις θέσεις των εξτρέμ, τα μπακ του ΟΦΗ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διακδίκηση αποτελέσματος στο παιχνίδι της Κυριακής.

Την περσυνή σεζόν, η ΑΕΚ είχε μόνο ένα σημείο αναφοράς στη θέση των εξτρέμ, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι εκείνος που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Παρότι υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που είχαν αποκτηθεί για να κάνουν τη διαφορά, όπως για παράδειγμα ο Τάνκοβιτς (που μάλιστα σκόραρε και στη νίκη της ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” την περασμένη σεζόν), δεν κατάφερε κάποιος να “διασωθεί”.

Έτσι λοιπόν, ανάμεσα στις 14 μεταγραφές που πραγματοποίησε φέτος η προσεχής αντίπαλος του ΟΦΗ, υπάρχουν και παίκτες για να ενισχύσουν το μεσοεπιθετικό της κομμάτι. Η “Ένωση” ενισχύθηκε με παίκτες όπως οι Νορντίν Άμραμπατ, Στίβεν Τσούμπερ, Ντάρκο Γέβτιτς, ενώ αποκτήθηκε και ο Εχσάν Χατζισαφί που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως εξτρέμ στο πρωτάθλημα του Ιράν, αλλά προορίζεται για αριστερό μπακ.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα χρειαστεί να καταστρώσει ένα πλάνο και να ετοιμάσει την ομάδα προκειμένου να βάλει “στοπ” στην επίθεση της ΑΕΚ, που φέτος δείχνει να έχει έναν μεγαλύτερο πλουραλισμό από τις περασμένες σεζόν. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είναι ακόμα όσο έτοιμη θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός, όμως ο ΟΦΗ πρέπει να εμφανίσει την ίδια σοβαρότητα που είχε στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη.

Τα μπακ του ΟΦΗ αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά στο παιχνίδι της Κυριακής, όμως πρόκειται να παίξουν και βασικό ρόλο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Εάν ο ΟΦΗ καταφέρει να “βραχυκυκλώσει” τα “φτερά” του δικεφάλου από νωρίς, τότε θα καταφέρει να δημιουργήσει μία σύγχυση στους φιλοξενούμενους που δεν έχουν βρει ακόμα την απαραίτητη χημεία τους.

Πάνος Κατσαρός

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook