Μπρους Καμάου: Έχει το momentum – δεν φαίνεται να είναι σοβαρό το διάστρεμμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αυστραλός υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Άρη και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να χάνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Μπρους Καμάου ήταν η ευχάριστη έκπληξη του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη ωστόσο αποκόμισε ένα διάστρεμμα μετά από κλωτσιά που δέχτηκε με αποτέλεσμα να μην προπονήθηκε την Τρίτη ενώ χθες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν φαίνεται το διάστρεμμα που υπέστη να είναι ικανό να τον αφήσει εκτός παιχνιδιού της Κυριακής ωστόσο φαίνεται πως η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή. Ο 26χρονος εξτρέμ κούτσαινε και το βράδυ της Δευτέρας κατά την επιστροφή του ΟΦΗ από την Θεσσαλονίκη ωστόσο και ο ίδιος όπως έλεγε στα υπόλοιπα μέλη της αποστολής δεν πονούσε πάρα πολύ, το αιμάτωμα έδειχνε να έχει υποχωρήσει και δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί κάποιος σύνδεσμος στον αστράγαλο του.

Το momentum είναι υπέρ του Μπρους Καμάου που πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως στα θέλω του ΟΦΗ, στην πρώτη παρουσία του μακριά από την πατρίδα του, φανερώνοντας πτυχές της αξίας του κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook