Τώρα μετρούν τα αποτελέσματα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αρχή ήταν δύσκολη, γίνεται ακόμα δυσκολότερη μέχρι την πέμπτη αγωνιστική και στην χρονική στιγμή που βρίσκεται το πρωτάθλημα μετρούν μόνο τα αποτελέσματα.

Εξαρχής οι πέντε πρώτες αγωνιστικές αντιμετωπίστηκαν και ως ένα “βουνό”. Όχι άδικα, ο ΟΦΗ στις τέσσερις από τις πέντε αγωνιστικές θα αντιμετώπιζε τα 4/6 των play offs της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου πέραν Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας των πέντε πρώτων αγωνιστικών μπορεί να γυρίσει, υπέρ του, “μπούμερανγκ”. Ήδη το πρώτο δύσκολο εμπόδιο του αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο ΟΦΗ κατάφερε να το υπερπηδήσει. Το “Χ” σε έδρες όπως εκείνη του Άρη ή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο πάντα θεωρούνται θετικά, εκτός έδρας, αποτελέσματα. Και ο ΟΦΗ πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, σε αυτήν την πρόωρη φάση του, μετρούν τα αποτελέσματα. Το level δυσκολίας ανεβαίνει στην συνέχεια, κανένας δεν θα θυμάται τον τρόπο που θα παίξει ο ΟΦΗ παρά μόνο το τι θα γράψει στο τέλος ο πίνακας. Το είπε και χθες το βράδυ ο Νίκος Νιόπλιας στην σύζητηση του με τον Ντέμη Νικολαΐδη: “Μην ξεχνάτε πως πέρυσι ήμασταν ένα βήμα από την β’ κατηγορία. Χρειαζόμαστε αυτά τα αποτελέσματα, με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί το είχαμε χάσει και μην ξεχνάτε πως είχαμε 10 σερί ήττες που δεν ήταν όμορφο για την ομάδα μας”.

Κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, ο βαθμός δυσκολίας. Καλύτερο το ρόστερ της ΑΕΚ από εκείνο του Άρη, με μεγαλύτερη ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά και δεδομένες αδυναμίες στην άμυνα. Η διεξαγωγή του παιχνιδιού στο “Γεντί Κουλέ” αλλάζει τα δεδομένα και μένει να φανεί τι θα βγει στο χορτάρι το απόγευμα της Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook