Όλα τα παραλειπόμενα από την Θεσσαλονίκη: “Συγκάτοικοι” ΟΦΗ – Μητσοτάκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα και μεταφέρει όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και δεν ακούστηκαν στα μικρόφωνα.

– Η παρουσία του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη συνέπεσε με την Διεθνής Έκθεση και την παρουσία του Πρωθυπουργού. Μάλιστα ο ΟΦΗ διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίχως ωστόσο να μάθουμε αν συνομίλησε με κάποιο μέλος της αποστολής της ομάδας.

– Ο ΟΦΗ έφτασε στο γήπεδο σχεδόν 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μαζί με την αποστολή, όπως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, βρισκόταν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Νίκος Χριστοφάκης με την Αστυνομία να έχει κλείσει κάθε δρόμο προς το σημείο που κατέβηκε το λεωφορείο με τα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ.

– Ιδιαίτερο εναγκαλισμό είχαν πριν την σέντρα του αγώνα οι Νίκος Νιόπλιας και Άκης Μάντζιος. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα δευτερόλεπτα.

– Με τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ Βαγγέλη Λάππα συνομίλησε, σε πολύ ζεστό κλίμα, ο Δημήτρης Μάνος. Οι δυο τους συνυπήρξαν στον ΟΦΗ την σεζόν 2019 – 2020.

– Ομοίως και για του γυμναστή του Άρη και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ Νίκο Αμανατίδη που προς το τέλος του αγώνα έπαιξε και τον ρόλο πυροσβέστη όταν ο Κοροβέσης ένιωσε κράμπες φροντίζοντας να βάλει τέλος στην όποια παρεξήγηση πήγε να δημιουργηθεί.

– Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι αστυνομικοί φεύγοντας από το γήπεδο πλησίασαν την αποστολή του ΟΦΗ και τους είπαν χαμογελώντας “ξεχάσατε να φέρετε λίγη ρακή και κανένα κρητικό καλιτσούνι. Την επόμενη φορά που θα έρθετε μην το ξεχάσετε”.

– Εντύπωση προκάλεσε η γρήγορη ροή εισόδου των φιλάθλων του Άρη μέσα στο γήπεδο. Οι έλεγχοι γίνονταν με κινηματογραφική ταχύτητα δίχως να παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα.

– Η μοναδική πτήση που έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ήταν αυτή που μετέφερε την αποστολή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η ΠΑΕ είχε ναυλώσει πτήση τσάρτερ προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι παίκτες και το αεροδρόμιο “Μακεδονία” ήταν παντελώς άδειο με μοναδικούς επιβάτες τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

– Με την αποστολή να αναχωρεί στις 00.30 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας γίνεται κατανοητό πως οι παίκτες ήταν έτοιμοι για ύπνο. Άλλοι λοιπόν κοιμήθηκαν κατά την διάρκεια της πτήσης, άλλοι επέλεξαν να δουν ταινίες όπως ο Διαμαντής ή ο Ντε Γκούζμαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook