Μίλησε η ελληνική ψυχή: Εν μέσω κλίματος αμφιβολίας και παραίτηση Ζαγοράκη λύγισε την Σουηδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Εθνική ομάδα γύρισε τον διακόπτη μέσα σε λίγες ημέρες και μετά την ισοπαλία με το Κόσοβο κέρδισε την Σουηδία με 2-1 διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ παρέταξε και σε αυτό το παιχνίδι την ομάδα μας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σε σχηματισμό 3-4-1-2.

Ο Βλαχοδήμος βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και οι Τζαβέλας (αριστερά), Χατζηδιάκος (δεξιά) και Μαυροπάνος συνθέτουν την τριάδα των στόπερ.

Δεξί φουλ μπακ είναι ο Ανδρούτσος, αριστερό ο Τσιμίκας, οι Ζέκα και Μπουχαλάκης είναι στα χαφ, με τον Μπακασέτα να έχει ρόλο επιτελικού πίσω από τους προωθημένους Παυλίδη και Δουβίκα.

H Εθνική ομάδα προηγήθηκε στο 62ο λεπτό όταν μετά από εκπληκτικό συνδυασμό των διεθνών μας η μπάλα κατέληξε στον Μπακασέτα που άνοιξε το σκορ με έντονους πανηγυρισμούς των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η είσοδος του Τζόλη έδωσε ακόμα μεγαλύτερη επιθετική πνοή στην Εθνική ομάδα που στο 78ο λεπτό έδωσε την ασίστ για τον Παυλίδη που σε κενή εστία έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Σουηδία μείωσε σε 2-1 με τον Κουέισον.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Τζαβέλας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας (71′ Τζόλης)

Σουηδία (Γιαν Άντερσον): Όλσεν – Γιόχανσον, Χελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον – Όλσον, Σβάνμπεργκ (65′ Κουάεσον), Κλάεσον, Φόρσμπεργκ – Κουλουσέφσκι, Ισάκ.

Η βαθμολογία
Ισπανία 13
Σουηδία 9
Ελλάδα 6
Κόσοβο 4
Γεωργία 1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook