Θέμα: Η “σφήνα” της Τσβόλε και η επιθυμία του Λάμπρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλο το παρασκήνιο γύρω από την μεταγραφή του Λάζαρου Λάμπρου που ήθελε διακαώς να έρθει στο Ηράκλειο παρά το “μπάσιμο” των Ολλανδών. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. 

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Λάζαρο Λάμπρου, χρονολογικά, δεν πάει πίσω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επί της ουσίας, η υπόθεση απόκτησης του 24χρονου επιθετικού μπήκε στο κάδρο μέσα στην τελευταία εβδομάδα όταν και στον ΟΦΗ ενεργοποιήσαν τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του με τον Γιάννη Σαμαρά. Όπως είχε γράψει το Gentikoule πριν από μια εβδομάδα, παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ διατηρούσε άριστες σχέσεις τόσο με τον ίδιο τον Λάμπρου, ως ένα παιδί που το ανακάλυψε ο Γιάννης Σαμαράς σε ηλικία 13 χρονών, αλλά και με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί ιδιαίτερα συνεσταλμένο, χαμηλών τόνων, που ήθελε να παίξει σε μια ομάδα που θα τον πιστέψει και θα του δώσει φανέλα βασικού ώστε να αποδείξει την πραγματική αξία του.

Μάλιστα καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Λάμπρου στον ΟΦΗ έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κατηφορίσει στο Ηράκλειο παρά την “σφήνα” της ολλανδικής Τσβόλε που προσέγγισε τον ΠΑΟΚ. Οι Ολλανδοί απευθύνθηκαν στον ΠΑΟΚ διερευνώντας τις προθέσεις του ώστε να αποκτήσουν τον Λάζαρο Λάμπρου με μεταγραφή ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ουσιαστικά, είχε συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και απλά περίμενε την ολοκλήρωση των επαφών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του Λάμπρου, ο τρόπος προσέγγισης προς εκείνον αφού η αλήθεια είναι πως προέρχεται από μια “άγονη” σεζόν οπότε ο ΟΦΗ του δίνει την δυνατότητα να πάρει φανέλα βασικού και να αποδείξει την πραγματική αξία του.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως στην ανάμεσα στις δύο ομάδες ΠΑΟΚ υπάρχει και συμφωνία για οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022, δίχως να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το ύψος της, όπου εφόσον ο ΟΦΗ θέλει να την ενεργοποιήσει τον αποκτά με μεταγραφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook