Στην Ελλάδα ο Ζάντε Σίλβα – ημέρα κρίσης για τον Πορτογάλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζάντε Σίλβα βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο και μένει να φανεί αν η παρουσία του στην χώρα μας σχετίζεται με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Το Gentikoule αποκάλυψε χθες το όνομα του 24χρονου εξτρέμ που αγωνίστηκε πέρυσι στον Άρη, ως δανεικός, από την Γουέστ Χαμ και μένει να φανεί σήμερα αν τελικά θα προχωρήσει η υπόθεση απόκτησης του από τον ΟΦΗ.

Ο 24χρονος εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ, φαίνεται πως είναι μια περίπτωση που την δουλεύουν εδώ και αρκετές ημέρες αφού δεν πρόκειται και για εύκολη υπόθεση καθώς αφενός ο Σίλβα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ και αφετέρου είναι ένας ποδοσφαιριστής που το κασέ του κρίνεται ιδιαίτερα ψηλό. Παρ’ όλα αυτά στον ΟΦΗ, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, παλεύουν αρκετά την υπόθεση απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ που εφόσον έρθει στο Ηράκλειο αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στα άκρα αλλά και ταχύτητα.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αν σχετίζεται με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, είναι πως ο Ζάντε Σίλβα βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και είναι στην Θεσσαλονίκη από το βράδυ του Σαββάτου. Ενδεχομένως αυτό να λέει και αρκετά αφού δεν υπήρχε προφανής λόγος, πέραν προσωπικών σχέσεων, για τον Πορτογάλο να βρίσκεται στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του που πάντως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Κατά συνέπεια, βάσει πάντα της λογικής, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΟΦΗ μπορεί να βγάλει άκρη με την Γουέστ Χαμ – εφόσον προχωρήσει του Ζάντε Σίλβα – αν και στο παρελθόν έχει φανεί πως οι διασυνδέσεις του Γιώργου Σαμαρά με την Αγγλία έχουν αποδώσει καρπούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook