Φουλάρει και για Λάμπρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τελευταίο 48ωρο αναμένεται έντονο στον ΟΦΗ και τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην υπόθεση απόκτησης του Λάζαρου Λάμπρου.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην φάση ολοκλήρωσης του ρόστερ του και το πλάνο εκπόνησης για την ενίσχυση του μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Όπως προκύπτει μέσα από τις τελευταίες πληροφορίες, παράλληλα με την υπόθεση του Ζάντε Σίλβα, το όνομα του οποίου αποκάλυψε νωρίτερα το Gentikoule, ο ΟΦΗ κινείται για την υπόθεση απόκτησης και του Λάζαρου Λάμπρου με τις δύο περιπτώσεις να είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους και σκοπός είναι να προχωρήσουν μαζί. Κοντολογίς ο ΟΦΗ πάει για την απόκτηση δύο εξτρέμ, με τις τελευταίες ώρες να είναι ιδιαίτερα κινητικές στην υπόθεσης απόκτησης του 24χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού που μπορεί να καλύψει επάξια και τις τρεις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως να αγωνιστεί στα “φτερά”.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση του Λάμπρου που δουλεύεται εδώ και καιρό – κάτω από άκρα μυστικότητα – από την πλευρά του ΟΦΗ, με το Gentikoule να έχει αναλύσει τα δεδομένα πριν από μια εβδομάδα, και αναμένονται εξελίξεις ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα. Ο Λάμπρου επιθυμεί να έρθει στον ΟΦΗ, άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό παιδί του Γιάννη Σαμαρά που έχει εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με την οικογένεια του και πλέον το μπαλάκι πέφτει στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν με τον ΠΑΟΚ και τι κατάληξη θα έχουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook