Το 48ωρο της διαμόρφωσης του ρόστερ με μια εξαίρεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τελευταίο 48ωρο για να πάρει το ρόστερ του ΟΦΗ την τελική μορφή του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μπαίνοντας στο τελευταίο 48ωρο της μεταγραφικής περιόδου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο κατευθύνσεις γύρω από το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Η μια αφορά την υπόθεση μεταγραφής του εξτρέμ όπου όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες επικρατεί απόλυτη ηρεμία γύρω από την προσθήκη σε αυτήν την θέση, να περιμένουμε ενδεχομένως ακόμα μια μέσα από την αγορά των ελεύθερων.

Όμως η υπόθεση απόκτησης του εξτρέμ έχει δρομολογηθεί εδώ και αρκετά 24ωρα, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, στον ΟΦΗ κινούνται με απόλυτη μυστικότητα για την μια εκ των περιπτώσεων που απασχολεί τον σύλλογο ενώ εκείνη του Λάζαρου Λάμπρου βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Η άλλη κατεύθυνση, εξίσου σημαντική, είναι και εκείνη που αφορά τις αποδεσμεύσεις. Μετά την προσθήκη του Φιορίν Ντουρμισάι, το ρόστερ του ΟΦΗ αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές – συμπεριλαμβανομένων τόσο του Απόστολου Γιάννου που δεν υπολογίζεται, όσο και του νεαρού Χαλκιαδάκη που προπονείται με την U19.

Συνολικά, διαθέσιμοι αυτήν την στιγμή είναι 28 ποδοσφαιριστές, οπότε μένει να φανεί αν μέσα σε αυτό το 48ωρο θα προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο παραπάνω αριθμός. Ήδη, όπως έχουμε γράψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ΟΦΗ είχε ενημερώσει τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη πως πρόθεση της ομάδας είναι να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού μετά και την μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι, υπάρχει υπεραρυθμία στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook