Κανένα θέμα με Ουάρντα και ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν τίθεται και δεν τέθηκε ποτέ κανένα θέμα με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. 

Κόντρα σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, περί ενδιαφέροντος της ομάδας για τον Αμρ Ουάρντα, δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ και ο οποίος είναι εξαφανισμένος από την Ελλάδα εδώ και περίπου έναν μήνα. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον Αιγύπτιο  και ούτε έπαιξε ποτέ το όνομα του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής που συνεχίζει να έχει στην κορυφή της λίστας της δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας είναι ο Λάζαρος Λάμπρου για τον οποίο τα δεδομένα ανέλυσε το Gentikoule εντελώς διεξοδικά. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις τόσο του Αχιλλέα Μπέου που στις 2 Αυγούστου είχε δηλώσει πως “δυστυχώς υποχρεούμαι να αποσύρω το ενδιαφέρoν που είχα να τον εντάξω στην ομάδα μας. Περιπτώσεις σαν κι αυτή πιστεύω ότι δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό, ιδιαίτερα, ποδόσφαιρο” αλλά και του Αλέξη Κούγια, μια μέρα αργότερα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είχε δηλώσει τότε “δεν γνωρίζω τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την δήθεν σεξουαλική παρενόχληση, την οποία κύκλοι της ομάδας του αφήνουν να εννοηθεί ότι διέπραξε ο Amr Warda, αλλά εκείνο το οποίο γνωρίζω εγώ και όπου κληθώ θα το καταθέσω είναι ότι ο Amr Warda είναι ένα μικρό παιδί με αγαθή καρδιά, που στην Λάρισα που φημίζεται για τις ωραίες νεαρές κοπέλες και τις ωραίες κυρίες, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα” και λίγο αργότερα: «Παιδί μου δεν γνωρίζω πού βρίσκεσαι, όμως αν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθειά μου οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Ήσουν μαζί μου και στην οικογένεια της ΑΕΛ ένα χρόνο και όλοι μας γνωρίζουμε τι προσωπικότητα και τι χαρακτήρας πραγματικά είσαι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook