Θέμα: Τι γίνεται με τον εξτρέμ – όλα τα δεδομένα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επόμενη μεταγραφή που θα ενισχύσει την φυσιογνωμία της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ και όλα τα δεδομένα γύρω από τον εξτρέμ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. Ο Λάμπρου, η μια κενή θέση μη κοινοτικού και ο κύριος στόχος εκτός Ελλάδας.

Στις 18 Αυγούστου το Gentikoule είχε αναλύσει τα δεδομένα γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του εξτρέμ αλλά και για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι με τον ΟΦΗ να γνωστοποιεί χθες την συμφωνία με τον 25χρονο επιθετικό. Ο ΟΦΗ κινείται μεθοδικά για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του και ο εκλεκτός για την θέση του εξτρέμ έχει βρεθεί. Αυτό είναι το ένα στοιχείο. Ο κύριος μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ είναι σε απευθείας συζητήσεις με τον Γιώργο Σαμαρά, προέρχεται από το εξωτερικό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά και παράλληλα αρκετά δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί του εδώ και αρκετό καιρό, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Φάμπιο Στάρτζεον για την Πολωνία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για μια περίπτωση που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και θα μπει στην ομάδα ευθύς αμέσως. Σαφώς και σε μια μεταγραφική σεζόν προκύπτουν νέα δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν όχι μόνο από μέρα σε μέρα, αλλά από ώρα σε ώρα, με τον κύριο μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ να προέρχεται από αγορά εκτός Ελλάδας.

Επίσης αυτό που πρέπει να αναφέρουμε και είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως ο ΟΦΗ έχει μια θέση μη κοινοτικού που άνοιξε μετά την παραχώρηση του Φερέιρα στην Κηφισιά και η οποία ήταν κατηλειμμένη με τον Βραζιλιάνο. Ο ΟΦΗ έχει πέντε παίκτες που πιάνουν θέσεις “ξένων”: Καμάου, Νέιρα, Μεγιάδο, Γαγιέγος και Ναμπί. Οπότε με την αποχώρηση του Φερέιρα αυτό ενδεχομένως είναι και ένα στοιχείο που μπορεί να δείχνει την ταυτότητα του εξτρέμ που αγωνίζεται εκτός Ελλάδας.

Η άλλη περίπτωση που παραμένει ανοικτή και έχει μπει στο κάδρο μέσα στα τελευταία 24ωρα είναι εκείνη του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 24χρονος εξτρέμ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και πρόκειται να φύγει, βρίσκεται στην αποστολή του αποψινού αγώνα με την Ριέκα, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η επικείμενη άφιξη του Μιτρίτα στην Θεσσαλονίκη δείχνει πως μέχρι και τις 31 Αυγούστου αναμένεται να επισπεύσουν τις εξελίξεις για την αποχώρηση του 24χρονου εξτρέμ που αποτελεί ποδοσφαιρικό παιδί του Γιάννη Σαμαρά καθώς εκείνος ήταν που τον ανακάλυψε σε ηλικία 13 χρονών παίρνοντας τον στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ενώ – κρατήστε αυτήν την λεπτομέρεια – ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια του Λάζαρου Λάμπρου.

Όσο δεν κλείνει η υπόθεση του εξτρέμ από το εξωτερικό, τόσο ανοικτή διατηρείται και η περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου και αυτήν την στιγμή είναι ανοικτά τα πάντα για την υπόθεση απόκτησης του διεθνούς μεσοεπιθετικού ενώ επίσης μια λεπτομέρεια που έχει την σημασία της στην συγκεκριμένη ιστορία είναι πως ο εκπρόσωπος του διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση του ΟΦΗ καθώς είναι εκείνος που έφερε τον Λουκ  Καστάνιος στην Ελλάδα, πριν από δύο χρόνια είχε μεσολαβήσει για την μεταγραφή του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ενώ εσχάτως απέκτησε και τα δικαιώματα του Αντίλ Ναμπί συζητώντας απευθείας με την ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου μέσου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook