Ο Καμάου χτυπάει την πόρτα της Εθνικής Αυστραλίας | “Να πάω ψηλά με τον ΟΦΗ και Ευρώπη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αυστραλός εξτρέμ του ΟΦΗ βρίσκεται προ των πυλών της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας ο Μπρους Καμάου βρίσκεται μπροστά από την πρώτη κλήση της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του και μάλιστα εφόσον συμβεί αυτό θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του αφού μέχρι τώρα είχε χριστεί διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της U19. Μάλιστα αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και άμεσα ενώ και ο ίδιος ο Μπρους Καμάου είχε τονίσει πως ένας από τους στόχους της μεταγραφής του στον ΟΦΗ ήταν να βρεθεί στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Μπρους Καμάου στο FTBL που αναφέρεται στην προοπτική να κληθεί στην Εθνική Αυστραλίας: “Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και όταν θα κληθώ στην Εθνική ομάδα θα είμαι έτοιμος. Η απόφαση μου να έρθω στον ΟΦΗ ήταν να προσπαθήσω να μπω σε διεθνές επίπεδο. Όλα είναι μέρος της προσπάθειας  να βρίσκομαι στην εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρτ και παράλληλα να βοηθήσω τον ΟΦΗ να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ίσως να πάρει μια θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και θέλω να συνεχίσω από εκεί που τελείωσα την προηγούμενη σεζόν με γκολ και ασίστ”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Το να έρθω στην Ευρώπη σημαίνει να προκαλέσω τον εαυτό μου και πως μπορώ να με προσέξουν στην πατρίδα μου. Ξέρω πως μπορώ να βελτιωθώ και να ανέβω επίπεδο τόσο με την ομάδα μου όσο και διεθνώς. Όταν όλα είναι εύκολα, μπορεί να μπεις σε ρουτίνα. Χρειάζεται να πιέσω τον εαυτό μου εδώ ώστε να βελτιωθώ και να ωριμάσω. Έχω καλούς συμπαίκτες και προσαρμόστηκα καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook