Έβγαλε συμπεράσματα και… περιμένει την σέντρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ μετά την φιλική νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Καλλιθέα περιμένει να μάθει αν θα παίξει το προσεχές Σ/Κ στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη (μετά τον Ατρόμητο στις 10/8 στον Βόλο) σε φιλικό ματς και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) πέτυχε ο ΟΦΗ.

Η Κρητική ομάδα αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο της Καλλιθέας, σε έναν ακόμα φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση τους Καστάνιος και Φαν Ντάϊνεν ο ΟΦΗ να σκοράρουν, ενώ ο Γκαγιέγος έκανε το  το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

“Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι”, ανέφερε ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”, που κρατάει τα θετικά από το ματς, περιμένοντας πλέον τα θετικά… μαντάτα από την Σούπερ Λιγκ την Δευτέρα (23/8) για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/8).

O OΦΗ “πετάξε” για Κρήτη στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου (21/8), μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμ. και σήμερα, Κυριακή (22/8) οι ποδοσφαιριστές (εκτός από τους τραυματίες) θα έχουν ρεπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook