Νιόπλιας για Γαγιέγος και πίστη: “Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Χιλιανού μέσου και παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για την πορεία του ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό το παιχνίδι, έγινε πιο γρήγορο. Οι αλλαγές έδωσαν μεγαλύτερη ζωντάνια, η θερμοκρασία ήταν καλύτερη. Στο πρώτο μέρος έπαιξε ρόλο και η ζέστη και το παιχνίδι ήταν αργό. Θέλουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και τα βελτιώνεις παίζοντας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ντεμπούτο του Φελίπε Γαγιέγος, τόνισε: «Ο Φελίπε έδωσε ζωντάνια στο χώρο του κέντρου. Έλεγχε το παιχνίδι. Είναι έμπειρος, εύκολα μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πασάρει. Για πρώτη φορά, ήταν πολύ καλός. Το παιδί είναι λίγες μέρες μαζί μας, δεν μας γνωρίζει καλά-καλά. Έχουμε ακόμη έναν καλό παίκτη στην ομάδα».

«Χάνεται η αξιοπιστία. Στα μάτια των φιλάθλων δεν είναι ό,τι καλύτερο να μην ξέρουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα όταν βλέπουν να παίζονται τα άλλα πρωταθλήματα. Δεν είναι το θέμα πότε θα αρχίσουμε, αλλά η αξιοπιστία που χάνεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook