ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ο Γαγιέγος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χιλιανός χαφ αγωνίστηκε για 30 λεπτά κόντρα στον Απόλλωνα ξεδιπλώνοντας στο χορτάρι την κλάση του. Το πρώτο scouting report.

Ο Φελίπε Γαγιέγος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό του Σαββάτου και έδειξε πως είναι πανέτοιμος για να τον ρίξει ο Νίκος Νιόπλιας στα επίσημα παιχνίδια, όποτε ξεκινήσουν αυτά τέλος πάντων, με τον Χιλιανό να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ντεμπούτο του 30χρονου είχε απ’ όλα: Δυνατά μαρκαρίσματα, τρεξίματα, εξαιρετικές μεταβιβάσεις δείχνοντας πως πρόκειται να αποτελέσει μια πολύ σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας είχαν να λένε για την εμφάνιση του Γαγιέχος που στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε στοιχεία της κλάσης που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής ενώ να πούμε πως αγωνίστηκε ξεκάθαρα ως αμυντικός χαφ. Ο Γαγιέγος από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, έδειξε αρχικά πως πρόκειται για παίκτη που η φυσική του κατάσταση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο – απόρροια της προετοιμασίας που έκανε με την Ατλέτικο Σαν Λουίς – οπότε και ήρθε στον ΟΦΗ πανέτοιμος από αυτήν την κατάσταση. Παράλληλα ο Γαγιέγος εμφάνισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείγματα ποδοσφαιριστή που δεν κρύβεται καθόλου αλλά αντιθέτως ζητούσε μπάλα συνεχώς και επιβεβαιώνει όλες τις πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό πως πρόκειται για έναν box to box μέσο που είναι εξάρι με δημιουργικές ικανότητες παράλληλα και σε θέση να ανεβάσει το παιχνίδι του ΟΦΗ αλλά και να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook