Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για Τσιλιανίδη: Σε 20 μέρες μπαίνει στις προπονήσεις!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνεχίζει να δουλεύει εντατικά στο “Βαρδινογιάννειο” και υπολογίζεται πως σε τρεις εβδομάδες, το λιγότερο, αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο 26χρονος εξτρέμ η απουσία του οποίου πονάει όσο τίποτα άλλο τον ΟΦΗ αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της μεγάλης περιπέτειας που τον έχει ταλαιπωρήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο “Τσίλια” ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, καθημερινά βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται να είναι έτοιμος να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε ένα 20ημερο περίπου – έτοιμος να βάλει τέλος στην περιπέτεια που ξεκίνησε από την ρήξη χιαστών που υπέστη τον Μάη του 2019.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη και φαίνεται πως η περιπέτεια που έχει περάσει φτάνει στο τέλος της. Σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για την ομαλή επιστροφή του στα γήπεδα, στον ΟΦΗ υπολογίζουν πως η επιστροφή του στις προπονήσεις εκτιμάται το λιγότερο σε τρεις εβδομάδες και ανάλογα με την κατάσταση του για την οποία θα επανεκτιμάται συνεχώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook