Πουλήθηκε στην Γκαζιάντεπσπορ ο Φιγκεϊρέντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο Ντουμπάι και την Αλ Βασλ, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ πήρε μεταγραφή για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που, μέσω του ΟΦΗ, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφήνοντας πίσω του την άσημη Λιθουανία επιστρέφει ξανά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γκαζιάντεπσπορ αφού οι Τούρκοι μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες πως αναμένεται να υπογράψει στον σύλλογο όπου πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ Στέλιος Κίτσιου.

Η Γκαζιάντεπσπορ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Αλ Βασλ για την απόκτηση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο με τους Άραβες να την αποδέχονται ενώ τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος πετάει για την πατρίδα τους ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει στην Γκαζιάντεμπσπορ δίχως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όπως το ποσό που θα δώσουν οι Τούρκοι αλλά και πόσα χρόνια πρόκειται να υπογράψει.

Το σίγουρο είναι πάντως πως το περσινό καλοκαίρι όταν ο ΟΦΗ καρπώθηκε περισσότερα από 1 εκ. ευρώ για την μεταγραφή του “Φίγκε” στην Αλ Βασλ, μεταξύ των όρων που είχαν μπει στο πλαίσιο της μεταγραφής του ήταν και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook