Μάνατζερ Γιακουμάκη: “Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Βέρντερ, τίποτα σίγουρο ακόμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ του Γιώργου Γιακουμάκη Γιάννης Εμμανουηλίδης με δηλώσεις του σε ολλανδική ιστοσελίδα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Γερμανών για τον Κρητικό επιθετικό.

Το σήριαλ Γιακουμάκης καλά κρατεί για την Φένλο που μέσα από τις συνεχόμενες αρνήσεις της για την παραχώρηση του κινδυνεύει να χάσει… κοψοχρονιά το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του club. Από εκεί που οι Ολλανδοί ζητούσαν τον περασμένο Γενάρη ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. ευρώ, πλέον είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ολλανδία με πολύ λιγότερα χρήματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ολλανδοί, η Βέρντερ Βρέμης έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη ενώ το ενδιαφέρον των Γερμανών επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Γιάννης Εμμανουηλίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα VoetbalPrimeur: “Mπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον αλλά επειδή συμβαίνουν αρκετά πράγματα που είναι σε εξέλιξη, θα δούμε, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες”. Στην συνέχεια ο Έλληνας εκπρόσωπος του Γιώργου Γιακουμάκη τόνισε πως “δεν υπάρχει καμία συμφωνία ακόμα. Η Βέρντερ Βρέμης είναι ένα μεγάλο club, θα ήταν καλό για εκείνον”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook