Κορωνάκης: “Yποχρέωση μας να πάμε και να κερδίσουμε στην Λιβαδειά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την πρόκριση στο Αγρίνιο, το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό. τον Ρόι Κάρολ και πολλά ακόμα μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης. 

Aναλυτικά όσα είπε ο Σήφης Κορωνάκης στον Αthletic Radio 104,2 

Για το πρόστιμο που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League στον ΟΦΗ…

Πρέπει να προσέχουμε γιατί για ένα καφέ μπορεί να φας πρόστιμο 35 χιλ. ευρώ .Θέλει πολύ προσοχή και όλοι ξέρουμε πως κάθε ευρώ είναι σημαντικό για την ομάδα.  Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν έγινε διακοπή. Αν γινόταν διακοπή θα ήταν βαρύτερο το πρόστιμο.

Για την πρόκριση της ομάδας στο Αγρίνιο…

Τα παιδιά είπαν από το ξενοδοχείο πάμε για την πρόκριση. Πήγανε πεπεισμένοι για αυτό αγωνιστηκαν όπως έπρεπε και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για το τι τους είπε ο ίδιος πριν το παιχνίδι…

Ότι είναι ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία. Θεωρώ πως μπορούμε να πάμε τελικό και σε 90 λεπτά όλα γίνονται.

Για το πώς αντιμετώπισε το παιχνίδι από τον πάγκο…

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Μια άστοχη ενέργεια του Βάντο -συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο- μας άφησε με 10  παίκτες.  Στο ποδόσφαιρο δεν τα παρατάς ποτέ. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και τα καταφέραμε. Προηγηθήκαμε και όταν και Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες και αυτός διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι.  Το καλό είναι ότι έχουμε ένα προπονητή προτέρημα για την ομάδα.

Για  την αντιαθλητική ενέργεια του Φεντάντες στον Σίσιτς…

Ήταν πολύ επικίνδυνο . Ο Σπάθας έγραψε επικίνδυνο παίξιμο πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον θα φάει μέχρι 3 αγωνιστικές. Δεν ήταν επικίνδυνο παίξιμο αλλά μια αντιαθλητική συμπεριφορά.  Ευτυχώς ο Σίσιτς δεν την έφαγε πιο ψιλά την κλωτσιά γιατί μπορεί να είχε τελειώσει ποδοσφαιρικά.

Για την φιλοξενία που έτυχε ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο…

Άψογη ήταν. Υπήρχαν κάποια νεύρα στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έχει σχέση, Η φιλοξενία ήταν υποδειγματική.

Για τo παιχνίδι με τον Λεβαδειακό…

Θα κάνουμε την τελευταία προπόνηση το Σάββατο στην Αθήνα και μετά πάμε Λειβαδιά. Είναι θέμα τεχνικής ηγεσίες ποιοι θα παίξουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε τίποτα, η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και πάμε εκεί για τη νίκη.

Για το αν υπάρχει γκρίνια για την οικονομική κατάσταση από τους παίκτες…

Όταν κατέβεις στο αγωνιστικό χώρο όλα ξεχνιούνται και παίζεις την μπάλα σου.Κοιτάμε και εμείς να βρούμε λύσεις για να τακτοποιούμε τις υποχρεώσεις μας. Τα παιδιά τραβάνε αρκετά 3 χρόνια. Όταν όμως μπαίνεις στο παιχνίδι αυτά τα αφήνεις πίσω. Είναι μεγάλη υπόθεση να ετοιμάζεις  τον ποδοσφαιριστή ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι.

Αν έχει μιλήσει με τον Καρολ για όλα αυτά που ακούγονται περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού…

Ο Κάρολ έκανε προπόνηση με τον ΟΦΗ και είναι στην ομάδα. Πάμε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και αυτό το ματς σκέφτεται και ο Κάρολ. Τα αυτιά μας είναι κλειστά σε όσα ακούγονται. Αν έρθει κάτι βλέπουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook