ΟΦΗ: Ένα ρόστερ που χρειάζεται ακόμα αποσυμφόρηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επικείμενη μεταγραφή του Φελίπε Γκαγιέγκος ο ΟΦΗ φτάνει στα 31 συμβόλαια, συμπεριλαμβανομένων των “κομμένων” Φερέιρα, Γιάννου και ενώ οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Ο Χιλιανός μέσος αναμένεται να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μέσα στα επόμενα 24ωρα και πλέον, μαζί με αυτόν, ο ΟΦΗ επιστρέφει στον αριθμό που βρισκόταν μέχρι και πριν από μερικούς μήνες: 31 συμβόλαια απαριθμεί στο ρόστερ του αυτήν την στιγμή και ενώ οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αφού θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν δύο κινήσεις ακόμα.

Βέβαια, μέσα σε αυτά τα 31 συμβόλαια βρίσκονται όλοι. Από τον Γιάννου και τον Φερέιρα που δεν υπολογίζεται και αναζητείται τρόπος να αποχωρήσουν, ο ένας ελεύθερος και ο άλλος δανεικός, μέχρι τον νεαρό Χαλκιαδάκη που ανανέωσε πρόσφατα. Παρ’ όλα αυτά θεωρείται δεδομένο, όπως και να το δει ο καθένας, πως αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί – κάτι που σημαίνει πρακτικά πως στον ΟΦΗ έχουν ακόμα 18 ημέρες μέχρι και τις 31 του Αυγούστου ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Όμως επειδή σε όλα τα ζητήματα υπάρχει και ο αντίλογος, στην παρούσα φάση, οι υπολογίσιμοι ποδοσφαιριστές είναι λιγότεροι και συγκεκριμένα ο αριθμός τους ανέρχεται στους 27 που είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια καθώς δεν μπορούμε να βάλουμε τους Τσιλιανίδη, Ναμπί, Στάικο.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης

Αμυντικοί: Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πασαλίδης

Μέσοι: Νέιρα, Ναμπί, Μπαλογιάννης, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Τοράλ, Χαλκιαδάκης, Γκαγιέγκος

Επιθετικοί: Φερέιρα, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Καστάνιος, Φαν Ντάινεν, Καμάου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook