Φελίπε Γκαγιέγκος: Την Τρίτη έμεινε ελεύθερος, την Τετάρτη συμφώνησε με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χιλιανός αμυντικός χαφ αποτελούσε τον μοναδικό στόχο του ΟΦΗ για την θέση του αμυντικού χαφ και μόλις έμεινε ελεύθερος από την Σαν Λούις τον “κέρδισε” από την πρώην ομάδα του, την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε.

Μπορεί ο ΟΦΗ να καθυστέρησε την μεταγραφή του αμυντικού χαφ αλλά αποδεικνύεται, όπως αναφέρουν και οι σχετικές πληροφορίες του Gentikoule, πως πρόκειται για μια περίπτωση που την προσπαθούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ΟΦΗ είχε συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Φελίπε Γκαγιέγκος εδώ και αρκετό καιρό και προσπαθούσε να τον κάνει δικό του εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα το Gentikoule είχε αποκαλύψει στις 22 Ιουλίου πως ο παίκτης είχε βρεθεί και απέμεναν οι τελικές διαπραγματεύσεις.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως παρά το πρέσινγκ του ΟΦΗ και ενώ οι δύο πλευρές ήταν κ οντά σε συμφωνία τα προηγούμενα 24ωρα, στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Χιλής και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μάλιστα τις πληροφορίες αναφέρουν δημοσιεύματα του χιλιανού τύπου εντός των τελευταίων 24ωρων που αναφέρουν πως η Ουνιβερσιτάδ περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Σαν Λουίς ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Γκαγιέγκος. Ωστόσο το πρέσινγκ του ΟΦΗ και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν τον Χιλιανό αμυντικό χαφ είχε ως αποτέλεσμα να πει το πολυπόθητο ναι και να ετοιμάζεται πλέον να μπει στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο.

Το θετικό με τον Χιλιανό αμυντικό χαφ είναι πως πρόκειται για παίκτη που είναι έτοιμος, ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Σαν Λουίς κάνοντας κανονικά προπονήσεις καθώς το πρωτάθλημα του Μεξικού βρίσκεται ήδη στην τρίτη αγωνιστική και ο Γκαγιέγκος έκανε κανονικά προπονήσεις με την Ατλέτικο Σαν Λουίς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook