Νίκη ψυχολογίας αλλά με εμφανή προβλήματα σε δημιουργία και επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δύο γκολ στο 89′ και το 92′ από τους Μπαλογιάννη, Φαν Ντάινεν ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο ωστόσο παρουσίασε ξανά αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι και το επιθετικό στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-3-3 αλλάζοντας το αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Βόλο όμως παρ’ όλα αυτά η εικόνα του ήταν και πάλι μέτρια έως και κακή. Τα προβλήματα που εμφάνισε στην Ολλανδία, συνέχισε να τα εμφανίζει και στον Βόλο κόντρα στον Ατρόμητο καθώς παρουσίασε δυσλειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι μην μπορώντας να βγάλει φάσεις, η μπάλα έφτανε στην επίθεση με το σταγονόμετρο, ευκαιρίες δεν έβγαλε παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ.

Κοντολογίς το τουρνουά του Βόλου ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην Ολλανδία και είχαν να κάνουν με το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ και που μέσα σε 48 ώρες φωνάζει η εικόνα του για άμεση ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή.

11 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ παρουσίασε μια εικόνα που ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη κόντρα στον Βόλο στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Φαν Ντάινεν να παρουσιάζει ξανά εικόνα ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ, ο Νέιρα στο πρώτο ημίχρονο και ο Ντε Γκουζμάν στο δεύτερο δείχνουν ότι είναι ολομόναχοι στο κέντρο και στα δημιουργικά τους καθήκοντα και παράλληλα επιθετικά δεν υπάρχουν επιλογές και λύσεις πρώτης γραμμής. Τελικά στο τέλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη στο 89′ και κεφαλιά του Φαν Ντάινεν στο 92ο λεπτό κατάφερε να πετύχει την πρώτη φιλική του νίκη παίρνοντας ψυχολογία με εμφανή προβλήματα ωστόσο μπροστά του προς επίλυση.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook