ΜΑΓΚΑΣ ο ΟΦΗ – απέκλεισε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο συντρίβοντας τον με 1-3! (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση για τους “8” του κυπέλλου Ελλάδας ταπεινώνοντας τον Παναιτωλικό κερδίζοντας τον με 1-3 μέσα στο Αγρίνιο!

ΟΦΗ το μεγαλείο σου, τι και αν έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βάντο, τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ – οι παίκτες του Αναστόπουλου απέδειξαν πόσο μεγάλοι ΜΑΓΚΕΣ είναι κερδίζοντας μια παλικαρρίσια πρόκριση μέσα στο Αγρίνιο!

Ο Πανσερραϊκός δεν μπορεί να σταματήσει τον ΟΦΗ και αναμένεται να λυγίσει σε ένα κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” που θα σπράξει την ομάδα στους “4” του κυπέλλου Ελλάδας!

Οι Αγρινιώτες πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ρότσα όμως λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Σισιτς με μια ΓΚΟΛΑΡΑ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Αναστόπουλου έκαναν κατάθεση ψυχής και με σκόρερ τους Μπούρμπο, Μάντζιο πήραν μεγάλη πρόκριση!

Το γκολ με το οποίο σκόραρε ο Μπούρμπος και ο ΟΦΗ γύρισε το παιχνίδι

Δείτε την γκολάρα του Μίρνες Σίσιτς

Δείτε το live του αγώνα

<object classid=’clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000′ codebase=’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0′ width=’500′ height=’400′ id=’videoEmbed’ align=’middle’><param name=’allowFullScreen’ value=’true’ /><param name=’allowScriptAccess’ value=’always’ /><param name=’wmode’ value=’transparent’ /><param name=’scale’ value=’true’ /><param name=’movie’ value=’http://www.goal4replay.net/videoEmbedLa.swf?ID=S62590&MediaID=1′ /><param name=’quality’ value=’high’ /><param name=’bgcolor’ value=’#999999′ /><embed src=’http://www.goal4replay.net/videoEmbedLa.swf?ID=S62590&MediaID=1′ quality=’high’  width=’500′ height=’400′ name=’videoEmbed’ align=’middle’ allowScriptAccess=’always’  allowFullScreen=’true’ wmode=’transparent’ scale=’true’ type=’application/x-shockwave-flash’ pluginspage=’http://www.macromedia.com/go/getflashplayer’ /></embed></object>

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook