Ο Παντελής Χατζηδιάκος στο Gentikoule: “Ο ΟΦΗ δεν τα έχασε ποτέ, ακόμα και όταν τους πιέσαμε πάρα πολύ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διεθνής στόπερ της Αλκμαάρ μίλησε στο Gentikoule σχολιάζοντας την εικόνα του ΟΦΗ απέναντι στην ομάδα του αποκαλύπτοντας και ποιον παίκτη ξεχώρισε.

Μετά από μια θητεία στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ο Παντελής Χατζηδιάκος έφυγε για την Ολλανδία και την Αλκμαάρ αποτελώντας βασικό στέλεχος του συλλόγου τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να χριστεί και διεθνής με την Εθνική ομάδα. Ένας εκ των αρχηγών πλέον στον ολλανδικό σύλλογο, ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ ωστόσο βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο και είχε θερμά τετ α τετ με τον Γιάννη Σαμαρά, με τον οποίο γνωρίζονται από το παρελθόν αλλά και τους Οδυσσέα Λυμπεράκη, Ραχμάν Ουές και άλλους ποδοσφαιριστές συμπατριώτες του.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Αλκμαάρ και τον ΟΦΗ, ο Έλληνας διεθνής στόπερ μίλησε στο Gentikoule για την εικόνα που αποκόμισε από τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια ενώ φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του συλλόγου: “Έχω ακούσει αρκετά για τον ΟΦΗ, τον έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια και είναι γνωστός στην Ολλανδία λόγω της παρουσίας του κ. Σαμαρά που βρισκόταν εδώ για αρκετά χρόνια. Γνωρίζω και τον κύριο Νιόπλια και φάνηκε πως είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο παρότι εμείς τους πιέσαμε πάρα πολύ. Ακόμα και στο διάστημα που η Αλκμαάρ τους πίεσε πάρα πολύ, ο ΟΦΗ προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα δεν τα έχασε και αυτό είναι υπέρ του. Φαινόταν ότι τα παιδιά είναι κουρασμένα, έχουν δώσει αρκετά φιλικά άλλωστε είναι περίοδος προετοιμασίας και τα πόδια τους είναι ακόμα βαριά. Δεν μπορείς να πεις πολλά για μια ομάδα ενώ βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας. Αυτό που μου άρεσε, ατομικά, ήταν το νούμερο 26 (σημ. Γκονζάλεζ) που ήταν κινητικός με και χωρίς την μπάλα. Επίσης μου άρεσε πως ο ΟΦΗ προσπάθησε να παίξει την μπάλα με κοντινές πάσες, δεν ήθελε να κάνει μεγάλες μεταβιβάσεις και είναι μια ομάδα που επιχειρεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook