Ώρα πρόκρισης για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τέσσερις αλλαγές ναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό καθώς επιστρέφουν στην 11αδα οι απόντες της Δόξας ενώ από εκεί και πέρα παραμένει δεξιά ο Μπούρμπος και στο κέντρο της άμυνας ο Σόουζα.

Το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει μαζί με το γεγονός ότι από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης κάνουν τον Νίκο Αναστόπουλο να προφυλάσσει τον Γιώργο Γεωργίου στην σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. (Live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

O κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο γόνατο και  σε συνδιασμό με το γεγονός ότι την Κυριακή στην Λειβαδιά θα λείψει ο Ταυλαρίδης που έχει δηλωθεί στο παιχνίδι  με τον Λεβαδειακό  να εκτίσει την ποινή του , ο τεχνικός του ΟΦΗ  το πιο πιθανόν δεν θα ρισκάρει την χρησιμοποίηση του Γεωργίου, καθώς θέλει τον παίκτη, έτοιμο την Κυριακή.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετράει επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας καθώς θα έχει στην διάθεση του ξανά τους Κάλαϊτζιτς, Μάντζιο, Σίσιτς, Κάρολ που απουσίασαν από την αναμέτρηση με τους Δραμινούς λόγω τιμωρίας οι οποίοι αναμένεται και να ξεκινήσουν στην σημερινή αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα όσο αφορά τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να δούμε τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σόουζα και Ταυλαρίδη, ενώ οι Μπούρμπος και Βάντο θα βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Ταυλαρίδη, όπως αναφέραμε χθες, πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να προφυλαχθεί ο Γεωργίου ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο και την θέληση που θα δείξει ενώ παράλληλα στον ΟΦΗ είναι άκρως ικανοποιημένοι και από την παρουσία του Ντένις Σόουζα. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ, ενώ στην κορυφή την επίθεσης θα επιστρέψει ο Μάντζιος, ο οποίος θα έχει δεξιά του τον Σίσιτς και αριστερά τον Παπουλή.  Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ζορμπάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook