Το Gentikoule σας θυμίζει τις αναμετρήσεις του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ΟΦΗ και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Πέμπτη για μια θέση στα Προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Το Gentikoule θυμάται και σας μεταφέρει όλες τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για στο κύπελλο.

Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι κατά το  παρελθόν για το κύπελλο Ελλάδος Παναιτωλικός και ΟΦΗ με την Κρητική ομάδα να μετρά 2 προκρίσεις έναντι μία των Αγρινιωτών. (Τη σεζόν 2001-2002 τα παιχνίδια ήταν διπλά και σε ομίλους μαζί με άλλες ομάδες, με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό να αποκλείονται)

Η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες ήταν στις 10/3/1976 με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΟΦΗ και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου στην παράταση καθώς επικράτησε με 2-1(κ.δ. 1-1).

Επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων για το εν λόγο θεσμό έγινε στις 13/1/1982 με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τους Αγρινιώτες στο Ηράκλειο και να επικρατεί με 1-0 και να προκρίνεται.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται στο κύπελλο τη σεζόν 2000-2001 όπου για πρώτη φορά στο θεσμό το κύπελλο διεξάγεται σε ομίλους και έγιναν διπλά παιχνίδια. Ο ΟΦΗ επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις, με 2-1 στο Αγρίνιο και με 1-0 στο Ηράκλειο.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τα “είπαν” στο κύπελλο ήταν στις 7/11/2006 με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 2-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού και να “κόβει” εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook