«Ο Μπούσης είναι υγιής παράγοντας, προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Γιώργος Μποροβήλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, ενώ αποκάλυψε και τι τους συνδέει.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ήταν καλεσμένος στον εκπομπή «Betarades Guest», εκεί όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο παράγοντας της ομάδας της Αρκαδίας κλήθηκε να διαλέξει μεταξύ του προέδρου του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη και του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση. Ο Γιώργος Μποροβήλος με τα λόγια του έδειξε πόσο εκτιμάει τον Μιχάλη Μπούση, καθώς έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και τι τους συνδέει.

Όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος για τον Μιχάλη Μπούση:

«Μπούσης και Καρυπίδης έχουν μία ιδιαιτερότητα. Και ο Καρυπίδης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω καλές σχέσεις, ενώ ο Μπούσης, δεν σας κρύβω, είναι συγγενής μου. Η μητέρα μου έχει βαφτίσει την μητέρα του. Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειάς μου, ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα και έχουμε στενή σχέση. Νομίζω ότι είναι ένας υγιής παράγοντας ο οποίος προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι αναγνωρίζεται και από την πόλη του Ηρακλείου.

Σιγά σιγά θα μάθει και περισσότερα πράγματα γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό και έχει μία διαφορική νοοτροπία. Θα το βλέπετε κι εσείς ότι ο ΟΦΗ κινείται σε μία λογική ενός πιο υγιούς ποδοσφαίρου, με προτάσεις και γενικώς με μία συμπεριφορά πολύ πιο φιλική και πολύ πιο καλή από ότι υπήρχε στο παρελθόν.

Στους Μπακς δεν έχω πάει, όμως έχουμε στενή σχέση. Δεν είμαι τόσο φίλος με το μπάσκετ, δεν είναι κάτι το οποίο μου αρέσει».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook