Ο πρώτος έλεγχος των “νέων” κόντρα στην Βέστερλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι εικόνα παρουσίασαν τα τέσσερα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ στο φιλικό με την Βέστερλο.

Τζον Τοράλ, Μπρους Καμάου, Λορέντζο Γκονζάλεζ και Ντέιβις Επασί είναι τα τέσσερα νέα πρόσωπα που είδαμε να αγωνίζονται με την φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό με την Βέστερλο.

Το μικρότερο δείγμα γραφής παρουσίασε ο Τζον Τοράλ που αποχώρησε τραυματίας στο 25ο λεπτό του φιλικού με την Βέστερλο μετά από μια μεταβίβαση που επιχείρησε να κάνει για τον Καμάου. Ο Ισπανός έπιασε αμέσως τον τετρακέφαλο του και έφυγε για τα αποδυτήρια και μένει να φανεί, εντός των επόμενων ημερών, το μέγεθος του προβλήματος. Μέχρι το σημείο που ο Τοράλ αγωνιζόταν, παρακολουθήσαμε έναν ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική κατάρτιση, που του άρεσε να μοιράζει το παιχνίδι του ΟΦΗ, να παίζει την μπάλα με την μια και κυρίως έδειξε μεγάλη ικανότητα στο διάβασμα του παιχνιδιού. Ζητούσε μπάλα, δεν κρυβόταν πίσω από άλλους και έπαιρνε συνεχώς πρωτοβουλίες.

Ο Μπρους Καμάου ξεκίνησε ως δεξί εξτρέμ μετά από ελάχιστες προπονήσεις με την φανέλα του ΟΦΗ. Υπήρξαν στιγμές που έδειξε την καλή του τεχνική κατάρτιση, δείχνει γρήγορος με την μπάλα στα πόδια ενώ του αρέσει να κινείται και μακριά από αυτήν.

Ο Ντέιβις Επασί, που η αλήθεια είναι πως τον γνωρίζουμε περισσότερο, έδειξε τα στοιχεία που τον συνόδευαν από την Ελλάδα. Παρεμβατικός στις επεμβάσεις του, βγήκε αρκετές φορές με σιγουριά και ενέπνεε σταθερότητα.

Tέλος, ο 21χρονος Ελβετός Γκονζάλες παρουσίασε κάποια θετικά στοιχεία όπως η ταχύτητα του αγωνιζόμενος στον άξονα ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί από 45 λεπτά συμμετοχής που έπαιξε δίχως να ξέρει καλά, καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook