Νιόπλιας: «Αυτές οι ήττες είναι που μας κάνουν καλό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στην εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στην Βέστερλο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στον απεσταλμένο του Athletic Radio 104,2 στην προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό Μανώλη Σαρρή, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Βέστερλο. Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως αυτή η ήττα μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον ΟΦΗ, καθώς βρίσκεται σε μία φάση που πρέπει να φανεί δυνατότερη ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Σίγουρα δεν είναι ωραίο όταν υπάρχουν τραυματισμοί και αποβολές. Τέτοια παιχνίδια γίνονται, κυρίως στην εβδομάδα που βρισκόμαστε. Μία ανέτοιμη ομάδα με μία πανέτοιμη ομάδα που έχει σχεδόν ξεκινήσει το πρωτάθλημά της.

Αυτές οι ήττες είναι που μας κάνουν καλό, καθώς, θα το ξαναπώ δεν μετράει το αποτέλεσμα, εγώ βλέπω πάντα την εμφάνιση. Σήμερα είδαμε ότι δεν είχαμε ιδέες, ότι ήμασταν άδειοι δημιουργικά. Οι παίκτες ήταν πολύ κουρασμένοι και το κακό είναι ότι αυτή δεν είναι σωματική κούραση, είναι κούραση στο μυαλό. Αν δεν έχεις φρεσκάδα δεν μπορείς να χτυπήσεις τέτοια παιχνίδια. Σε μερικές φάσεις είδαμε ότι βγάλαμε κάποιες ευκαιρίες λόγω ατομικής ποιότητας, αλλά δεν ήταν σε ροή αγώνα, ήταν μόνο και μόνο από την ποιότητα που έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας.

Έχει αρχίσει να βγαίνει μία κούραση γενικά. Αυτό το έχω δει σε πολλές προετοιμασίες στην καριέρα μου. Δεν έχει να κάνει με τι ομάδες παίζεις, μπορεί να παίζεις ακόμα και με Γ’ Εθνικής, αλλά είναι πάντα δύσκολη η τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Βρίσκεσαι εκτός του γηπέδου σου, του χώρου σου, είναι λογικό και αναμενόμενο. Πρέπει όμως να μείνουμε δυνατοί, γιατί έχουμε άλλα δύο φιλικά να δώσουμε και πρέπει να έχουμε το μυαλό μας για να συνεχίσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook