Προβληματισμός στον ΟΦΗ για την ΑΜΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την διάθεση των μετοχών είναι αποκαρδιωτικά καθώς έχουν πουληθεί μετοχές αξίας μόλις 250 ευρώ!

Αυτό το γεγονός “τρομάζει” τους ανθρώπους της ομάδας καθώς στην ΑΜΚ που έχει αναγγελθεί πρέπει να καλυφθεί το ποσό των 2.000.000 ευρώ! Στην χθεσινή συνεδρίαση η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, οι προτάσεις και η αγωνία για την εξεύρεση χρημάτων ήταν μεγάλη ενώ μάλιστα ακούστηκε και η πρόταση να γίνει τηλεμαραθώνιος και ο  καθένας να συνδράμει οικονομικά όσο μπορεί.

Οι πιο ψύχραιμοι, υπογράμμισαν την ανάγκη να γίνουν κάποιες συναντήσεις με επιφανείς Κρητικούς επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Κρήτης ενώ προς αυτή  την κατεύθυνση κινείται και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο οποίος προσπαθεί να συνδράμει.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ μέσα απο μια συνέντευξη Τύπου που θα δωσει τις επόμενες ημέρες, προτίθεται να εκφράσει προς τον κόσμο μια ακόμη  κραυγή αγωνίας για την εξεύρεση οικονομικών λύσεων.

Στο θέμα των προσφυγών όπως πληροφορηθήκατε χθες από το Gentikoule στην FΙFA έχουν φτάσει οι περιπτώσεις των Μπαρκαουάν,Γκέρμπερ,Μάουρερ και Μπερτίν οι οποίες ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ, οι οποίες χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και στον ΟΦΗ στρέφονται προς την εξεύρεση λύσεων.

Η επίσημη της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την συνεδρίαση της Διοικουσας, αναφέρει ότι: «Συνεδρίασαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ. Η συνεδρίαση είχε διάρκεια 4 ώρες και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Καταρτίσθηκε πρόγραμμα για την προβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και πρόγραμμα επισκέψεων  που θα γίνει σε φορείς και επιχειρηματίες εντός και εκτός Κρήτης, για να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις προαναφερόμενη προσπάθεια και να συμμετέχει ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχει.
ΕΓΙΝΕ εκτενής συζήτηση για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ και καταρτίσθηκε πρόγραμμα που θα βοηθήσει να βρεθούν άμεσες λύσεις.-ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΑΝ τρόποι που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί σε βάρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Οι προτάσεις-λύσεις θα τεθούν αμέσως σε εφαρμογή. Ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τουγλής μαζί με τα μέλη της Δ.Ε. κ.κ. Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντώνη Λυδατάκη, θα συνεργασθούν με το κ. Μιχάλη Σερπετσιδάκη για να γίνει νέος σχεδιασμός στα τμήματα υποδομής, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των μικρών αθλητών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook