“Φουλάρουν” για αμυντικό χαφ στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ έχουν “λοκάρει” εδώ και καιρό συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο κλείσιμο του.

Με τις αφίξεις των Τοράλ, Καμάου, Επασί ο ΟΦΗ έκλεισε τρία μέτωπα και πλέον προχωράει σε αυτό του αμυντικού μέσου. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο παίκτης που αγωνίζεται στην θέση αυτή, και προορίζεται για να πλαισιώσει τον Μιγκέλ Μεγιάδο, έχει βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό και πρόκειται για μια περίπτωση που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΟΦΗ.

Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΦΗ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής, δίχως να έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως, έχει βρεθεί και βρίσκεται σε επαφές με τον σύλλογο. Πλέον αυτό που μένει να φανεί και να αποδειχθεί στην πορεία είναι αν ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο οι πληροφορίες λένε πως είναι ξένος, θα συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και θα έρθει στην Ολλανδία ή αυτό θα συμβεί με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook