Ο Λισάντρο Σεμέντο στο Gentikoule: «Μεγάλη ποιότητα ο ΟΦΗ, αγαπώ τον κόσμο του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Αγαπώ τον κόσμο του ΟΦΗ, δεν τους ξεχνάω ποτέ» ήταν το μήνυμά του Σεμέντο προς τον φιλάθλους μιλώντας αποκλειστικά στο Gentikoule.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά, στην επιστροφή του, από τον ΟΦΗ, στην Ολλανδία και την Φορτούνα ο winger από το Κάπε Βέρντε στάθηκε άτυχος καθώς στάθηκε άτυχος όταν σε μια από τις προπονήσεις του συλλόγου τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εγχείρηση και να είναι υποχρεωμένος να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες. Παρά την ατυχία του και με τις πατερίτσες ανά… χείρας, ο Λισάντρο Σεμέντο βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να δει ξανά από κοντά φίλους του από τον ΟΦΗ. Και πράγματι, έναν χρόνο μετά οι σχέσεις που διατηρεί είναι άριστες, φάνηκε από την διαχυτικότητα που υπήρχε μαζί τους, από τους πρώην συμπαίκτες του μέχρι τον Γιάννη Σαμαρά, τον Γρηγόρη Τσινό ακόμα και τον μασέρ του ΟΦΗ Λεωνίδα Σακούτη όπου δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του φιλικού με τον ΟΦΗ ο Λισάντρο Σεμέντο δεν δίστασε να μιλήσει στο Gentikoule μην ξεχνώντας την χρονιά που πέρασε στο Ηράκλειο και την Κρήτη διατηρώντας στενές σχέσεις με το νησί.

Ο Λισάντρο Σεμέντο αρχικά μιλώντας στο Gentikoule σχολίασε το πως είδε την πρώην ομάδα του απέναντι στη νυν: «Είδα ότι ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Η ομάδα ενισχύθηκε με πολύ καλούς παίκτες. Η εικόνα και ο τρόπος παιχνιδιού της μου θύμισε την ομάδα που ήμουν μέλος εγώ πριν δύο χρόνια, και πιστεύω ότι θα έχει μία πολύ καλή χρονιά».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος winger δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι συνάντησε ξανά τους πρώην συμπαίκτες του υπογραμμίζοντας πως «ήταν πολύ ωραία που είδα ξανά φίλους και πρώην συμπαίκτες μου στον ΟΦΗ, είναι παιδιά που έχουμε ακόμα σχέσεις. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από όλη την ομάδα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ για τον οποίο είπε με ιδιαίτερη θέρμη: «Τους αγαπώ, ακόμα θυμάμαι τη θερμή ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” και την υποστήριξη τους όσο ήμουν στον ΟΦΗ. Εύχομαι τα καλύτερα για όλο τον κόσμο της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook