Τα πλάνα του Αναστόπουλου για το ματς της χρονιάς στο Αγρίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τέσσερις αλλαγές ναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό καθώς επιστρέφουν στην 11αδα οι απόντες της Δόξας ενώ από εκεί και πέρα παραμένει δεξιά ο Μπούρμπος και στο κέντρο της άμυνας ο Σόουζα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να έχει στην διάθεση του ξανά τους Κάλαϊτζιτς, Μάντζιο, Σίσιτς, Κάρολ που απουσίασαν από την αναμέτρηση με τους Δραμινούς λόγω τιμωρίας ενώ από εκεί και πέρα ο Χρήστος Μπούρμπος που έχει συνεχής ανοδική πορεία θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας όπως και ο Βάντο στο αριστερό.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Ταυλαρίδη, όπως αναφέραμε χθες, πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να προφυλαχθεί ο Γεωργίου ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο και την θέληση που θα δείξει ενώ παράλληλα στον ΟΦΗ είναι άκρως ικανοποιημένοι και από την παρουσία του Ντένις Σόουζα.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, εκεί επιστρέφει ο Κάλαϊτζιτς όπου θα παίξει μαζί με τους Βερόν, Τζόρντι Λόπεζ. Όσον αφορά την επίθεση, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Βαγγέλης Μάντζιος, θα παραμείνει ο Παπουλής ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Ζορμπά που είχε εξαιρετική παρουσία στον αγώνα με την Δόξα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook