Ευκαιρία για νέες δοκιμές κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 (Athletic Radio 104,2, Live Gentikoule, athleticradio.gr) την Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας.

Νέα ευκαιρία να δείξει καλά στοιχεία έχει σήμερα ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ σε φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδας στην πόλη Σιτάρντ. Ο ΟΦΗ «μετακόμισε» χθες στο Μιλ και αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτιο φιλικό της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας.

Στη σημερινή αντίπαλο του ΟΦΗ ανήκει και ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο. Από τα τρία πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, μόνο ο Επασί μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Τοράλ και ο Καμάου δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι.

Ο Ντέιβις Επασί θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ εφόσον το τεχνικό επιτελείο κρίνει πως βρίσκεται σε θέση, ενώ οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια. Για ακόμα ένα παιχνίδι πάντως, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες ιδέες μέσα στο γήπεδο, χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook