Ο Πέρσι Μάρτε και οι Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολλανδός αθλητικός επιστήμονας είναι ένας εκ των κορυφαίων στον τομέα του και στον ΟΦΗ αποφάσισαν να συνεργαστούν αυτό το δεκαήμερο με σκοπό την πλήρη προετοιμασία των παικτών.

Ο Πέρσι Μάρτε έκανε την εμφάνιση του στο Όστερμπεεκ το απόγευμα της Δευτέρας όταν και μετά το τέλος της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της περιοχής ανέλαβε την έξτρα εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Σε ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα που κράτησε σχεδόν μια ώρα, ο Μάρτε έβγαλε το λάδι στους παίκτες του ΟΦΗ ακολουθώντας ένα ιδιαίτερα περίπλοκο ασκησεολόγιο που έχει σκοπό την αποκατάσταση και την ενδυνάμωση τους και για αυτόν τον λόγο ο Γιάννης Σαμαράς αποφάσισε να υπάρξει αυτή η σύντομη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πέρσι Μάρτε είναι προσωπικός φίλος τόσο του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, όσο και του Λουκ Καστάνιος με τους οποίους συνδέεται με προσωπική φιλία εδώ και αρκετά χρόνια ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι και μέλη της OMEGA NETWORK που πρόκειται για εταιρεία ιδιοκτησίας του Ολλανδού αθλητικού επιστήμονα που αναλαμβάνει την προσωπική εκγύμναση μερικών εκ των κορυφαίων Ολλανδών αθλητών. Μάλιστα η σχέση του με τον Καστάνιος είναι τόσο προσωπική που ο Μάρτε ήρθε δύο φορές στο Ηράκλειο, έχοντας βέβαια την σχετική άδεια της ΠΑΕ, όπου δούλεψε προσωπικά με τον Ολλανδό επιθετικό του ΟΦΗ προκειμένου να έχει γρήγορη αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό του ενώ οι δυο τους έριξαν αρκετή προπόνηση και κατά την διάρκεια που βρισκόταν σε διακοπές. Η γνωριμία του Μάρτε με τον Γιάννη Σαμαρά έγινε όταν ο Ολλανδός ήρθε στο Ηράκλειο για να αναλάβει την προσωπική αποκατάσταση του Λουκ Καστάνιος φτάνοντας στην τωρινή συνεργασία του με τον ΟΦΗ για το επόμενο 10ημερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook