Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ με θέμα τις προσφυγές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνεδριάζει στις 16:00 το Δ.Σ. του ΟΦΗ όπου κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων αναμένεται να είναι οι προσφυγές των  Γκέρμπερ, Μάουρερ, Μπαρκαουάν και Μπερτιν οι οποίες έχουν φτάσει στο κατώφλι της FIFA.

Στον ΟΦΗ έχουν σε προτεραιότητα την τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων καθώς απειλούν τον ΟΦΗ στο θέμα αδειοδότησης όσο δεν τακτοποιούνται. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους πρώην ποδοσφαιριστές προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς το πρόσωπο τους. Στον ΟΦΗ έχουν προτείνει στους ποδοσφαιριστές οι οφειλές τους να τακτοποιηθούν σε δόσεις

Στους παίκτες έχουν επιδικαστεί από προσφυγές  από το 2009 και 2010 χρήματα που ξεπερνούν  τις 400.000 ευρώ και αυτές είναι και το μεγαλύτερο “αγκάθι” για την ΠΑΕ. Στον Γκέρμπερ έχουν επιδικαστεί 110.000 ευρώ, στον Μπαρκαουάν 116.000, στον Μάουρερ 88.000 και στον Μπερτίν 98.000 .

Στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει και ομιλίες με τους Έλληνες που έχουν καταθέσει προσφυγές οι οποίες σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης είναι σε πολύ καλό δρόμο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook