Στην τελική ευθεία για την πρόκριση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Νίκο Αναστόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας τον Μίρνες Σίσιτς ενώ την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα κριθεί η συμμετοχή του Γεωργίου.

Στον ΟΦΗ στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα δυο σημαντικά παιχνίδια, που θα κρίνουν πολλά για τους στόχους της ομάδας. Αυτό με τον Παναιτωλικό για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη και με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στην Λειβαδιά για το πρωτάθλημα.

Βέβαια αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι του κυπέλλου και σε αυτό έχουν άπαντες σταμμένη την προσοχή τους στον ΟΦΗ. Στα παιχνίδια αυτά επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας οι Μάντζιος,  Σίσιτς,  Καλάιτζιτς και Κάρολ οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και αναμένεται να ξεκινήσουν και στην βασική ενδεκάδα.Στο παιχνίδι με την Δόξα εξέτισε την τιμωρία του και ο Γεωργίου, ωστόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο την Τετάρτη και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Δευτέρα καθώς μετά το παιχνίδι της Πέμπτης θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής και το Σάββατο θα μεταβεί στην Αράχωβα, όπου θα μείνει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook