Videos | Nιόπλιας: “Θέλω συνεχή κίνηση, πρέσινγκ πάνω στην μπάλα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το ρεπό της Κυριακής η δεύτερη εβδομάδα του ΟΦΗ στο Όστερμπεεκ ξεκίνησε με μεγάλη ένταση και πίεση από το τεχνικό τιμ.

Με διπλή προπόνηση, ακολουθεί ακόμα μια στις 6.30 ώρα Ελλάδας, ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία. Τελευταία μέρα στο Όστερμπεεκ με την αποστολή να μετακομίζει την Τρίτη στο Μill όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Ιουλίου όταν και θα επιστρέψει στην βάση της.

Η πρωινή προπόνηση είχε πολύ μεγάλη ένταση και πολύ μπάλα. Άλλωστε πλέον σιγά – σιγά στον ΟΦΗ αρχίζουν να μπαίνουν σε φάσεις τακτικής σε συνάρτηση με την βελτίωση της φυσικής κατάστασης που δεν είναι το απόλυτο ζητούμενο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Νιόπλιας στο κομμάτι της τακτικής έδωσε έμφαση στο συνεχές πρέσινγκ και την ανάπτυξη του ΟΦΗ από τα άκρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις τα μπακ (Κοροβέσης-Λυμπεράκης & Μαρινάκης, Ουές) γίνονταν εξτρέμ και πατούσαν πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή με τον τεχνικό του ΟΦΗ να ζητάει διαρκή κίνηση χωρίς την μπάλα από τους ακραίους μεσοεπιθετικούς του αλλά και τα φορ να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το παιχνίδι από τα πλάγια.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook