Ντέιβις Επασί: Ο ΟΦΗ πήρε βασικό τερματοφύλακα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η άφιξη του Ντέιβις Επασί και ο ΟΦΗ που πήρε τερματοφύλακα που πάει απευθείας βασικός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ΟΦΗ θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τέσσερις τερματοφύλακες, αυτό είναι δεδομένο. Άλλωστε η εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ προς τον μικρότερο όλων, τον Βασίλη Σηφάκη αποδείχθηκε με την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Με την απόκτηση του Ντέιβις Επασί κλείνει, λοιπόν, η τετράδα και ο ΟΦΗ έχει το κεφάλι του ήσυχο ενώ και ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε πέρυσι, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σίμου, πως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ροτέισον στην θέση και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που έδωσε την φανέλα βασικού στον Μπόι Βάτερμαν μέχρι και το τέλος των αγώνων των play out.

Με την απόκτηση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα ο ΟΦΗ έχει μια τριάδα τερματοφυλάκων που πλέον προσφέρει ασφάλεια καθώς και εγγύηση, εμπειρία και με τον Επασί αποκτά αθλητικότητα, εμπειρία αλλά και μπόι και είναι προφανές ότι η επιλογή, που ήταν δεδομένη εξαρχής να πάει η ομάδα σε έναν εν δυνάμει βασικό γκολκίπερ κατέληξε στο πρόσωπο του 26χρονου.

Ο ΟΦΗ πήρε με την απόκτηση του Ντέιβις Επασί έναν τερματοφύλακα που προορίζεται για βασικός. Προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Καμερούν και προορίζεται για την αποστολή που θα συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα του επόμενου Γενάρη. Ο Επασί που είναι 10 χρόνια μικρότερος του Βάτερμαν, θα μάθει σίγουρα πολλά από τον Ολλανδό που πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που σε καθημερινή βάση το αντιλαμβάνεται ο καθένας στο Όστερμπεεκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook