Ο μάνατζερ του Ρόι Κάρολ στο Gentikoule: “Δεν έχει γίνει καμία κρούση από τον Ολυμπιακό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τον Ρόι Κάρολ, ήρθε η σειρά του μάνατζερ του, Διονύση Βραδέλη που με δηλώσεις του στο Gentikoule τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση από τον Ολυμπιακό και ο Βορειοιρλανδός σκέφτεται μόνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του τερματοφύλακα του ΟΦΗ μιλώντας στο Gentikoule τονίζει ότι έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” μόνο από τα ελληνικά ΜΜΕ... “Δεν υπάρχει τίποτα ακόμα και με παίρνει πολύς κόσμος δίχως να υπάρχει κάτι. Ο Κάρολ σκέφτεται το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλει να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Για εκείνον υπάρχει αυτό το παιχνίδι και με τον Λεβαδειακό. Τίποτα άλλο”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Βραδέλης στο Gentikoule

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού….

Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη. Δεν έχει γίνει καμία κρούση.

Για το αν ο Κάρολ σκέφτεται το ενδεχόμενο  να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ…

Όχι ο Κάρολ είναι επαγγελματίας και σκέφτεται το παιχνίδι της  Πέμπτης και θέλει να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Το παιχνίδι κυπέλλου και μετά με Λειβαδιά δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό του.

Εχει συζητήσει μαζί σας για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;
Το έχουμε συζητήσει απλά πέρνει πολύς κόσμος και ρωτάει χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν έχει ενοχλήσει κανενας ούτε εμένα ούτε τον ΟΦΗ και είναι τελείος φιλολογική και αυτή η ενημέρωση που έχω για το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Μίλησα και με την διοίκηση της ομάδας και με διαβεβαίωσε πως δεν έχει γίνει καμία κρούση

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook