Tα τρία σημεία διαφωνίας ΕΠΟ – FIFA/UEFA για την ολιστική μελέτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε…. παζάρι εξελίχθηκε η τηλεδιάσκεψη που είχαν την Πέμπτη (15/7) η ηγεσία της ΕΠΟ με αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA με θέμα τις αλλαγές στο καταστατικό βάσει της ολιστικής μελέτης και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας, όπου θα τεθεί προς ψήφιση το νέο καταστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών επικεντρώθηκαν σε τρία σημεία:

– Στον αριθμό των ψήφων της Super League 2 στη Γενική Συνέλευση. Η αρχική πρόταση ήταν έξι, η ΕΠΟ αποφάσισε μία και η αντιπρόταση είναι για τέσσερις.

-Στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Δηλαδή να λαμβάνει δεσμευτικές για την Ε.Ε. αποφάσεις πέραν των αγωνιστικών θεμάτων.

– Στην σύσταση Ένωσης Διατητών και την παρουσία μέλους της ως μέλους στην Εκτελεστική Επιτροπή, όπως προβλεπόταν στο αρχικό κείμενο.

Υπενθυμίζεται η ότι η απόφαση της Ε.Ε. ΕΠΟ δεν προβλέπει Ένωση Διαιτητών ως μέλος της ΓΣ, ούτε διαιτητή ως μέλος της Ε.Ε. παρά μόνο την παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ χωρίς δικαίωμα ψήφου. 

Από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα κριθεί εν πολλοίς και το αποτέλεσμα της ΓΣ της ΕΠΟ, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Πηγή:

Πηγή: soccerplus.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook