Βάντο: “Ο ΟΦΗ παίζει για τη νίκη παντού”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο παρελθόν ανήκει για τον Βάντο ο τραυματισμός του όπως έδειξε και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας”.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ του ΟΦΗ αναφερόμενος στη νίκη του Σαββάτου τόνισε ότι “είμαστε η καλύτερη ομάδα και πήραμε δίκαια τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Προσωπικά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φοβήθηκα το παιχνίδι. Απλά για μας υπήρχε ένα μικρό «άγχος» για το πότε θα σημειώναμε το πρώτο γκολ. Παρά τις ελλείψεις η ομάδα μας στο Β μέρος έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια καλή ομάδα που κυνήγησε το παιχνίδι έως το τέλος, δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει”.

Όσον αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως: “Στο μυαλό μας δεν υπάρχει το παιχνίδι αυτό. Η προσοχή μας είναι στο επόμενο ματς με το Παναιτωλικό. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και στο θεσμό του κυπέλλου. Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπου εμείς θα αγωνισΤούμε με στόχο τη νίκη”.

Τέλος, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής απάντησε με χαμηλούς τόνους στο ερώτημα που αφορούσε την δική του εμφάνιση… “Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό το αφήνω στους άλλους. Η δουλειά μου είναι να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και να βοηθώ την ομάδα μου να υλοποιεί το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook