Έτοιμος για το Αγρίνιο ο Σίσιτς – δύσκολα ο Γεωργίου που προφυλάσσεται για την Λιβαδειά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρών φώναξε ο Μίρνες Σίσιτς που επέστρεψε στις προπονήσεις θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Αναστόπουλου για τα δύο επόμενα παιχνίδια ενώ αντιθέτως δύσκολα θα προλάβει την “μάχη” του Αγρινίου ο Γεωργίου που θα προφυλαχθεί για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί καθόλου ενοχλήσεις στον αριστερό αστραγάλο του με αποτέλεσμα να χαμογελάει η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ καθώς υπολογίζεται για το “ματς της χρονιάς” όπως χαρακτηρίζεται αυτό με τον Παναιτωλικό. Και όχι άδικα βέβαια αφού αν ο ΟΦΗ πάρει την πρόκριση στο Αγρίνιο, είναι δεδομένο ότι πέραν του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να αποτελεί φόβητρο για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου οπότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για διάκριση στον θεσμό.

Εν αντιθέσει με τον “Σίλε”, αυτός που πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί είναι ο Γιώργος Γεωργίου καθώς ο captain του ΟΦΗ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, απόρροια του αγώνα με τον Ατρόμητο. Για αυτόν τον λόγο, στον ΟΦΗ θέλουν να τον προφυλάξουν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ώστε να είναι έτοιμος 100% στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Βέβαια, με την ψυχή και την… θέληση του Γεωργίου δεν μπορεί να ξέρει κανένας τι μπορεί να γίνει μιας και ο “βράχος” του ΟΦΗ έχει δείξει και στο παρελθόν ότι διαθέτει “ατσάλινη” θέληση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook