Zορμπάς: “Χαίρομαι που προσφέρω και θέαμα για τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την επιστροφή του στην 11αδα του ΟΦΗ που συνδυάστηκε με θετικά αποτελέσματα τονίζοντας ότι χαίρεται που προσφέρει θέαμα στον κόσμο της ομάδας.

Ο 25χρονος μέσος του ΟΦΗ “ξεδίπλωσε” το πλούσιο ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ” και με μια υπέροχη ασίστ στον Παπουλή άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Δόξα Δράμας. Ο Παναγιώτης Ζορμπάς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 μιλώντας για το “τρίποντο” κόντρα επί των Δραμινών τόνισε “θέλαμε πολύ τη νίκη και μας βοηθάει πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά όμως πετύχαμε γρήγορα ένα γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στην συνέχεια”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Ζορμπάς στον Athletic Radio 104,2

Για την επιστροφή στην 11αδα του ΟΦΗ: “Από την στιγμή που ο προπονητής αποφασίζει να μπω, εγώ θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Χαίρομαι που προσφέρω και λίγο θέαμα γιατί αυτό χρειάζεται στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι προσωπικός μου στόχος”.

Για την δική του εμφάνιση: “Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις ώστε να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Εγώ είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καθήκον μου ώστε να είμαι έτοιμος όταν ο προπονητής μου αποφασίσει να με χρησιμοποιήσει”.

Για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό: “Θέλουμε να φτάσουμε μακρυά στο κύπελλο, θέλουμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό και για αυτόν τον λόγο θέλουμε να πετύχουμε δύο νίκε”.

Για την πορεία του ΟΦΗ: “Η πορεία του ΟΦΗ είναι καλή, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο ενώ έχουμε συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς. Σίγουρα, είμαστε στενοχωρημένοι γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς όμως μέχρι στιγμής κρίνεται θετική η πορεία μας”.

Για τον Ρόι Κάρολ: “Έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα και έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Εμείς είμαστε χαρούμενοι γιατί ο ΟΦΗ έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook